Supratimas, kad prezidentas netikęs, užėmė dvejus metus

Aš niekada negalvojau, kad Obama yra baisiai geras prezidentas. Man jis visada atrodė tuščiai barškantis community organaizeris, kalbantis žymiai geriau, nei George W Bush – bet tai dar nedidelis fokusas, kalbėti geriau nei George W Bush.

Man visada užkliūdavo, kad jis neturi idėjų ir įsitikinimų, o yra kaip vidutinio rango vadybininkas, tiesiog darantis karjerą, prisidengiantis subinę ir atsargus bei nuobodus.

Dabar pasirodo, kad net Demokratų partija mato, kad nelabai daro jis kam įspūdi: ir net pašnekėti įtikinamai nebesugeba. Apie tai čia rašo The Daily Telegraph.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

  1. popo
    Posted September 10, 2010 at 3:22 pm | Permalink

    Taip, tačiau fenomenas vis dar yra – gal dėl to, kad jis juodaodis, o gal dėl dar kažkokių priežasčių. Kritika Obamai yra nedrąsi, o su kvailai atrodžiusio, abejotinus sprendimus dariusio, bet visgi poziciją turėjusio Bušo kritikais palyginus, Obamos oponentai dažniausiai vis dar atrodo, kaip bailios pelytės.

  2. Posted September 10, 2010 at 9:40 pm | Permalink

    Barakas Huseinovičius – amerikiečių per ilgą laiką subrandinto noro keistis nevykęs rezultatas. Maždaug kaip pirstelėjimas į vandenį

  3. Taškas
    Posted September 11, 2010 at 6:17 pm | Permalink

    Taigi, tašką dėti dar ankstoka. Man rodos Ronaldo pradžia buvo dar prastesnė.

  4. Posted September 11, 2010 at 6:38 pm | Permalink

    Ronaldas turėjo viltį būti perrinktas. O tokių žemų aprūvalo reitingų seniai neturėjo niekas, net Bušas jaunesnysis.

  • Senųjų protokolų archyvai

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar