Atostogos baigtos. Autorius yra atgal.

Fotkinti palmes - tai ne darbus dirbti.

Kaip daugelis galėjo suprasti, kuriam laikui buvau dingęs iš eterio, nes buvau atostogose.

Pietų Kalifornija pavyko taip, kad net sunku buvo tikėtis. Nors man tai buvo ne pirmas kartas Kalifornijoje, bet ji pribloškė ir užpylė kaip šilta banga.

Vienuolika dienų, aštuoni viešbučiai, 2300 nuvažiuotų km. su didele Toyota SUV, ir nerealus skaičius aplankytų vietų: nuo Long Beach ir Los Angeles su visais Beverly Hills and Hollywood ir Getty Center, Santa Monica, Pasadena ir Gamble House ir Colorado Avenue, Barstow su tuo pačiu šilumvežiu kaip ant “Kelionių istorijų” viršelio, Calico ghost town, Amboy, Newberry Springs ir Route 66, Twentynine Palms su Joshua Trees, Idyllwild kur atrodo kaip Twin Peaks, Julian su obuolių pyragais, prie jūros Carlsbad, Del Mar ir La Jolla, San Diego su geru gyvenimu ir Gaslamp District ir lobsteriais, Anaheim ir tikrasis, pirmasis ir geriausiasis Disneylandas, Malibu ir Santa Barbara ir Ventura, ir palmės palmės palmės, picos ir Denny’s ir net International House of Pancakes ir sušiai ir šrimpsai ir roller-coasteriai.

Akmenukai El Capitan paplūdimyje, kaip juos mato apsirūkę hipiai.

Dabar sėdu apie visa tai rašyti, bus serija straipsnių, sekite spaudą.

This entry was posted in kaip reikia, kelionės, malonumas, miesteliai and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

  1. Posted June 6, 2011 at 11:31 am | Permalink

    Tai ant plano knyga “Amerika: kontrastų šalis’?

  2. Posted June 6, 2011 at 12:53 pm | Permalink

    Skamba kažkaip panašiai į Dainos Teatro “Gastrolės Amerikoje” žodžius. 😉
    http://www.youtube.com/watch?v=quIs-1NqpvM

  3. mustangas
    Posted June 6, 2011 at 1:02 pm | Permalink

    Minutėlę, minutėlę o kaip susitikimai su skaitytojais? Atostogos aišku gerai, bet būti rašytoju turi savo profesinę specifiką… Pas juos visos atostogos Bonifacijaus! 😉

  4. Posted June 6, 2011 at 2:45 pm | Permalink

    youtubeje jau yra ir video irasas, kur iamzinta kaip jus susipazistat su vietiniu maistu los angel’e – http://youtu.be/5e0N5AMEspw?t=6m48s

  • Senųjų protokolų archyvai

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar