Lietuvos interneto apdovanojimai: hell yes!

Šie studentai jau balsavo už Užkalnį ir dabar džiaugiasi (nuotrauka: Andrius Užkalnis for Protokolai)

Kovo 17-18 vyks Login 2011, Lietuvos interneto konferencija ir apdovanojimai. Konferencija, kaip galima matyti, išaugo iki didžiulio renginio, su rėmėjais ir autoritetais ir protingomis diskusijomis.

Man, kaip interneto naudojimo praktikui ir late adopteriui, žinoma, įdomiausi yra apdovanojimai, kuriuose galima balsuoti jau dabar – nominatoriai mane nominavo net dviejose kategorijose, “Geriausias BLOGAS / asmeninis tinklalapis” ir Grand Prix “Metų Žmogus Internete”.

Be jokios abejonės, savieigai niekas čia nepaliekama, todėl užsukta visa pigaus populiarumo ir piaro mašina.

Apie balsavimą primena specialus, balsavimui skirtas tinklalapis “Login 2011 – Balsuok Širdimi“.

Politinis Andriaus Užkalnio rinkimų štabas, jo entuziastai, fandreizeriai, dor-steperiai ir kampeineriai, nemažai jėgų skyrę praėjusiai rinkimų kovai, taip pat skiria laiką savo kumyro ir dievaičio reklamai ir prastūmimui šiame svarbiame Lietuvai renginyje.

Paieškos variklių optimizavimą padėjo padidinti ir Artūras Račas, atskleidęs moralinę Užkalnio fenomeno pusę.

Todėl sakau: neleiskite, kad lietuviškojo interneto ateitį kas nors nuspręstų už jus. Balsuokite Širdimi!

This entry was posted in Lietuva, skaitytojai, žiniasklaida and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

  1. As trumpai
    Posted March 3, 2011 at 11:02 pm | Permalink

    Ką tu?

    ps: Pagarba Andriui – Churchill, labai daug tiesos apie Uzkalni toje svetaineje.

  2. Posted March 3, 2011 at 11:06 pm | Permalink

    mielas A.Užkalni, jau balsavau už tamstą abiejose kategorijose. Nes sveikata – barngiausias turtas. O psichologinė sveikata – sveikatos pagrindas.

    • Xerksas
      Posted March 4, 2011 at 4:43 pm | Permalink

      Mielas Artūrai, sakykite, kokiais argumentais Jūs galėtumėte išsklaidyti mano abejones, kad Jūs ir Užkalnis esate vienas ir tas pat asmuo?

      Žinia, ši mano prielaida gali pasirodyti nemotyvuota ir netgi dundukiška, bet neskubėkite teisti. Nes tik iš pažiūros tiek Užkalnis, tiek Račas, kiek vizualiai, tiek tekstualiai yra absoliučiai skirtingos žmogystos. Bet įdėmiau panagrinėjus, jiedu taip tarpusavyje susiję, taip akivaizdžiai vienas be kito negalį gyventi, kad nevaliomis kyla mintis apie vienos asmenybės susidvejinimą. Taip sakant, Užkalnis – tai šviesioji Račo pusė ir atvirkščiai.

      Nes priešingu atveju tektų pasiduoti sąmokslo teorijoms ir manyti, kad Jūdvieju tesate šmikiai, viešuomenėje vaizduojantys dvi nesutaikomas priešybes, o už uždarų durų begėdiškai kikendami iš dundukų visuomenės besidaliją riebius honorarus.

      Su pagarba

      Xerksas, irgi dundukas

      • Vazedo
        Posted March 4, 2011 at 7:49 pm | Permalink

        Šiaip jau aš džiaugiuosi, kad prieš pat savo veiklos užkardymą mielo žurnalisto tinklaraštyje spėjau jo autorių išmokyti kas yra “ad hominem” ir “a priori” ir šiaip minimalių diskusijų pagrindų. Dabar jau pastebiu tuos du žodžių junginius dažnai vartojant.
        Tik įsivaizduokit – parašo dundukas komentarą, pakelia arbatos puodelį atsigeria, o komentaras – tik švyst dingsta, o vietoj jo atsiranda kažkas panašaus “… mielas *** jūs ką tik pavartojot ad hominem, o šito aš netoleruoju…”
        Dundukui – dvigubas konfūzas, visiškai niekas nebeaišku.

      • Posted March 4, 2011 at 9:14 pm | Permalink

        Xerksai, lengviausias būdas tai įrodyti manau yra toks: pasitraukiau iš Login 2011 apdovanojimų ir paprašiau, organizatorių, kad jie mano balsus perduotų A.Užkalniui ir dar įtrauktų jį į komisiją.

        Tikiuosi, kad tai jį bent kuriam laikui nuramins.

        O kai jį apdovanos ir jis įdės didelę nuotrauką į šį tinklaraštį, jokių abejonių tamstai turėtų nebelikti.

        Ir dar gal pastebėsiu, kad R.Kazlą ir A.Greitai kai kas tikriausiai aktoriais, Minedą ir Stingą – dainininkais, o A.Užkalnį ir G.Orwellą – rašytojais.

  • Senųjų protokolų archyvai

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar