Metų disonansas: blogis suleistas vienan narvan su gėriu žurnale “Valstybė”

Žurnalas “Valstybė” gruodžio numeryje nenuvylė: tame pačiame numeryje spausdinamas Andrius Užkalnis, dėstantis netolerantišką, nebrandų, požiūrį nuo bačkos į toleranciją ir profesionalius tolerantus bei etatinius politkorekcijos fronto tarnautojus, aliarmistus ir doom-mongerius (TEMA: “Agresija ir nepakantumas – sunkaus gyvenimo produktai”), ir kovotojas* su dunduku ir santechniku Užkalniu (“Jei žiniasklaida taps tokia kaip A.Užkalnis, aš nebeturėsiu ką veikti,“) Artūras Račas, kuris “Valstybei” rašo apie dvigubą pilietybę.

Artūro Račo nuomone, Užkalnis purvina jo – Račo – profesiją****, ir sutiko su savo blogo lankytoju, kad gal būtų gerai Užkalnį nubausti teisme, tik dėl laiko stokos neketina to daryti*****.

Iki šiol gerbiamasis Artūras Račas viešai skelbėsi (ir nurodė garsiam blogeriui Maumui***), drįsusiam palyginti nepalyginamą, kad jis su Užkalniu tais pačiais takais nevaikšto**.

* “aš laikau save žurnalistu ir ginu save ir kitus sąžiningus žurnalistus nuo A.Užkalnio bandymo įteigti, kad visi turi būti santechnikais kaip jis,” sako Artūras Račas.

** “Maumaz, nenorėčiau sutikti. Ant lieptelio, kuriuo aš vaikštau, A.Užkalnio tipo dundukų nesutinku.”

*** Maumo blogas yra čia.

**** “Nesu abejingas A.Užkalniui, nes jis purvina tai, iš ko aš valgau duoną. Ir daro tai dundukišku stiliumi,” sako Artūras Račas.

***** “gal būtų ir visai nieko, tik aš asmeniškai tai tokiems niekams nelabai turiu laiko,” sako Artūras Račas, atsakydamas į spėjimą, kad “šis apsižodžiavimas baigsis teisme”

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

10 Comments

  1. Posted November 30, 2010 at 1:12 pm | Permalink

    Atleiskit, kelis kartus rašiau komentarus, vis ištrindavau ir vėl rašydavau, ir vėl ištrindavau, bet suprantu, kad taip ir nesugebėsiu parašyti to žvengimo, kuris man iš šito viso reikalo kyla 😀

  2. Ren
    Posted November 30, 2010 at 3:28 pm | Permalink

    kas per debiliškas terminas “dundukas”? čia tipo “dundukiškas” debilo pavadinimas? Račas akivaizdžiai aplink mato tik paliegusius studentus. Mokykloje turėjau tokią susireikšminusią kalbos kultūros mokytoją, kuri visus vadino dundukais. Ar tik nebus Račo mama? Ir pavardė mergautinė buvo… tikriausi ta pati!

    p.s. rašinėlio nuotrauka teisinga.

  3. Posted November 30, 2010 at 3:29 pm | Permalink

    Perfrazuojant sekančio straipsnio pavadinimą “Šalies įvaizdžio nenupirksi” – “Dunduko įvaizdžio nenupirksi”. Tiesą pasakius, reikia įvertinti Račo pastangas, kad AU būtų taip plačiai žinomas ir skaitomas. O ir aš netgi kai kada pasakitau Račą, kas man blaiviam prote niekad neateitų galvon. Tad man kyla įtarimas apie slaptą judviejų suokalbį piarinti virenas kitą 😉

  4. Jaunystė
    Posted November 30, 2010 at 3:58 pm | Permalink

    Nepykite, bet ši beprasmė jūsų kova man labiausiai primena paauglių ginčą apie “šustrumą”. Tatai neprideda garbės nei jums, mielas Užkalni, nei Račui. O gaila. Nesgi Užkalnį gerbiau už tekstus, Račą – už švarią nuomonę. Man rodos, jūs abu – vienas kito neatrastos dalys.

    • kauniete
      Posted December 1, 2010 at 6:02 am | Permalink

      Aha, pritariu!

    • Posted December 5, 2010 at 4:10 am | Permalink

      Kova ne beprasmė, o for da lulz 🙂 Tik ar suprasit, jei nesuprantat? 😀

  5. Posted December 2, 2010 at 11:57 am | Permalink

    Račo pasirodymas LTV laidoje apie elektros ektoriaus pertvarką mane vakar nuvylė. nemėgstu žmonių įpročio šnekėti tik tam kad šnekėt ir dar pamokančiu guru stiliumi.

  6. ddd
    Posted December 6, 2010 at 7:59 am | Permalink

    Matavimasis pimpalais ir tiek 😀 O tiesa, kad pas abu mažyčiai.

  7. skirtumas
    Posted December 7, 2010 at 7:39 am | Permalink

    O žinote, yra labai puikios “south park’o” serijos, kuriose aprašomas toks žurnalistas kaip Račas:

    http://www.youtube.com/watch?v=cY_oKve-bH0

One Trackback

  • Senųjų protokolų archyvai

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar